Klipsch uudisti palkitun Reference Premier -kaiutinmalliston

Uudistunut Reference Premier -kaiutinmallisto on parannettu versio yhtiön palkitusta Reference Premier-mallistosta. Toisen sukupolven sarja on kasvanut 16 kaiutinmalliin kolmessa eri värissä. Kaiuttimissa yhdistyvät uusimmat teknologiset äänentoistosaavutukset, laadukkaat materiaaliuudistukset sekä näyttävät yksityiskohdat.
Mallistossa käytetään Tractrixtorvikaiutinteknologiaa korkeataajuusvasteen ja -laajentumisen parantamiseen samalla, kun teknologia parantaa äänikuvaa ja dynamiikkaa. Ainutlaatuinen, titaaninen Linear Travel Suspension -diskanttikaiutin maksimoi dynamiikan ja vahvistaa yksityiskohtaista toistoa. Uusi, huippulaadukas, avoin diskanttikaiutin pehmentää entisestään korkeataajuusvastetta ja siten lisää äänentoiston kirkkautta ja yksityiskohtaisuutta.
Klipschin tunnistettava, kuparinen Cerametallic-bassokaiutin ja Tractrix bassorefleksiaukot tarjoavat täyteläiset ja voimakkaat matalat taajuudet samalla kun ne vähentävät äänen vääristymistä ja maksimoivat hyötysuhteen. Uudet materiaalit ja dramaattinen design ovat modernin eleganssin ruumiillistumia Klipsch Reference Premium -mallistossa. Kaiuttimet ovat saatavissa kahdessa kestävässä, sisustuksellisessa viimeistelyssä: eebenpuu, pähkinä  Valualumiinen jalusta antaa kaiuttimelle modernin ilmeen ja minimoi resonanssia aiheuttavaa lattiakontaktia. Klipschin tunnusomainen,kuparinen reunarengas korostaa diskantti ja bassokaiuttimia, jotka voidaan peittää kestävillä, mutta joustavilla, magneettisilla etukankailla.

Reference Premier -sarjan 16 kaiuttimen mallisto:

Lattiakaiuttimet
Klipsch RP-8000FA Dolby Atmos® enabled
Klipsch RP-8000F
Klipsch RP-6000F
Klipsch RP-5000F
Klipsch RP-4000F

Kirjahyllykaiutinparit
Klipsch RP-600M
Klipsch RP-500M
Klipsch RP-400M

Keskikaiuttimet
Klipsch RP-504C
Klipsch RP-404C
Klipsch RP-600C
Klipsch RP-500C
Klipsch RP-400C

Surroundkaiutinparit
Klipsch RP-502S
Klipsch RP-402S
Klipsch RP-500SA (Dolby Atmos -korokekaiutin /
taka- tai sivusurround-kaiutin)

Powered by Whitestone